درس زیست فناوری صنعتی کارشناسی ارشد – دانشگاه الزهرا (س)

کتاب: آغاز تجزیه و تحلیل سهام
به بهانه انتشار کتاب: آغاز تجزیه و تحلیل سهام با رویکرد تکنیکال و بنیادی
فوریه 28, 2019
Biotechnology - درس زیست فناوری صنعتی کارشناسی ارشد - دانشگاه الزهرا (س)
درس مبانی زیست فناوری – دانشگاه الزهرا (س)
مارس 31, 2019
کتاب: آغاز تجزیه و تحلیل سهام
به بهانه انتشار کتاب: آغاز تجزیه و تحلیل سهام با رویکرد تکنیکال و بنیادی
فوریه 28, 2019
Biotechnology - درس زیست فناوری صنعتی کارشناسی ارشد - دانشگاه الزهرا (س)
درس مبانی زیست فناوری – دانشگاه الزهرا (س)
مارس 31, 2019

درس زیست فناوری صنعتی کارشناسی ارشد – دانشگاه الزهرا (س)

درس زیست فناوری صنعتی کارشناسی ارشد

درس زیست فناوری صنعتی کارشناسی ارشد

درس زیست فناوری صنعتی کارشناسی ارشد

واژهٔ میکروبیولوژیست نقش دائمی و مهمی در صنایع میکروبی بر عهده دارد.

او میکروبهای مورد نیاز را انتخاب کرده و محیط کشت مناسب و شرایط مساعد ( تهویه ، بهم زدن محیط ، PH و درجه حرارت) را تعیین می‌نماید. او با انجام فرایند در لوله آزمایش و ارلن ، طرح را در سطح کارخانه پیاده می‌کند، همواره روش آزمایشگاهی در سطح وسیع نتیجه مطلوب نمی‌دهد لذا تنظیم مجدد برای متناسب کردن آن برای کاربرد تجارتی ضرورت دارد. در سرتاسر فرایند آماده کردن مواد غذایی نظارت جهت حفظ کیفیت فرآورده ضرورت دارد. کاربرد صنعتی میکروبیولوژی شامل میکروارگانیسمها در مقیاس بزرگ ، سنتز انواع مواد شیمیایی می‌باشد.

صنعت

در صنعت میکروارگانیسمها را در مقیاس بزرگ پرورش می‌دهند. مخمر نانوایی در شیرینی‌پزی و تهیه انواع نانها جهت خمیر مورد استفاده قرار می‌گیرد. کشاورزان دانه‌های گیاهان تیره نخود را جهت ایجاد گرههای ریشه‌ای به باکتری ریزبیوم آغشته می‌کنند. تهیه مایه میکروبی جهت تهیه کره و انواع پنیرها در صنایع شیری لازم است.

به علاوه مخمرها و کپکها به عنوان غذا یا جهت تهیه غذا مورد استفاده قرار می‌گیرند. و باکتریهای بیماریزا در مقیاس وسیعی برای تهیه واکسنها به منظور ایجاد ایمنی در انسان و حیوانات کشت داده می‌شوند. 

تذکر

قابل ذکر است این کتاب و دیگر تالیفات اینجانب را در اکثر کتابفروشی های معتبر دانشگاهی می توانید تهیه نمایید ضمن اینکه از فروشگاه انلاین مای چارت شاپ نیز می توانید با تخفیف همیشگی تهیه نمایید.

 

 تذکر: قابل ذکر است منابع معرفی شده و دیگر منابع آموزشی اعم از کتب و فیلم های آموزشی را می توانید از کانال MicrobBook (کلیک کنید) به رایگان دریافت نمایید.  

 

دریافت فایل جلسات:

جلسه ۱: فناوری DNA نوترکیب

جلسه 2: مقدمه ای بر زیست فناوری

جلسه 3: میکروارگانیسم های صنعتی

جلسه 4: محیط کشت تخمیر

جلسه 5-8: سیستم های تخمیر

جلسه 12-9: فرایندهای پایین دست

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید