آزمایشگاه میکروب شناسی 2 – دانشگاه الزهرا (س)

مسیر یادگیری دانش تحلیل
مسیر یادگیری دانش تحلیل در بازارهای سرمایه
مارس 8, 2020
کتاب نکته‌های ناب معاملاتی
کتاب نکته‌های ناب معاملاتی
می 11, 2020
مسیر یادگیری دانش تحلیل
مسیر یادگیری دانش تحلیل در بازارهای سرمایه
مارس 8, 2020
کتاب نکته‌های ناب معاملاتی
کتاب نکته‌های ناب معاملاتی
می 11, 2020

آزمایشگاه میکروب شناسی 2 – دانشگاه الزهرا (س)

آزمایشگاه میکروب شناسی 2

آزمایشگاه میکروب شناسی 2

آزمایشگاه میکروب شناسی 2

در این صفحه هر آنچه مربوط به آزمایشگاه میکروب شناسی 2 می باشد در اختیار علاقمندان به دانش میکروب شناسی قرار می دهم. پیش از هر مطلبی ضروری است به نکات و مقررات آزمایشگاه میکروب شناسی توجه کنید. کلیه دانشجویان فعالیت های کلاسی و گزارش آزمایشگاه خود را بایستی در زمان اعلام شده تحویل دهند.

منبع درسی

منبع درسی آزمایشات انجام شده کتاب 3 جلدی مهارت های آزمایشگاه میکروب شناسی (جلد 1) (جلد 2) است که در سال 1395 آماده انتشار شده است.

قابل ذکر است این کتاب و دیگر تالیفات را می توانید در اکثر کتابفروشی های معتبر دانشگاهی تهیه نمایید ضمن اینکه از فروشگاه انلاین مای چارت شاپ نیز می توانید تهیه نمایید.

 

موضوعات مورد بررسی در آزمایشگاه
  • رنگ‌آمیزی تاژک و رنگ‌آمیزی اسپیروکت­ها
  • رنگ آمیزی اسپور     
  • شمارش میکروارگانیسم‌ها به روش CFU
  • تأثیر پی اچ و فشار اسمزی بر رشد میکروارگانیسم           
  • تأثیر دما بر رشد باکتری‌ها   
  • کشت بی‌هوازی    
  • تأثیر اشعه‌ی فرابنفش بر رشد باکتری‌ها
  • تست آنتی‌بیوگرام و تعیین MIC و MBC
  • تست اکسیداسیون و تخمیر OF و PR
  • تست های بیوشیمیایی IMViC
  • تست عملکرد آنزیم های هیدرولازی
  • آزمون های اکسیداز و کاتالاز    
فایل های کلاسی

دریافت فایل 1      تست OF و PR    تست IMViC     تست های هیدرولاز 

تدریس:

اینجا را ببینید

 

منابع کمکی:

 اکسیژن و رشد باکتری ها 1…………………………………مشاهده و دریافت

 اکسیژن و رشد باکتری ها 2…………………………………مشاهده و دریافت

رنگ آمیزی اندسپور 1 (مالاشیت)……………………………مشاهده و دریافت

رنگ آمیزی اندسپور 2 (مالاشیت)……………………………مشاهده و دریافت

رنگ آمیزی تاژک……………………………………………….مشاهده و دریافت

تخمیر کربوهیدرات و لوله دورهام…………………………….مشاهده و دریافت

 تخمیر کربوهیدرات ها (1) …………………………………..مشاهده و دریافت

تخمیر کربوهیدرات ها (2) ……………………………………مشاهده و دریافت

 تخمیر کربوهیدرات ها (3) …………………………………..مشاهده و دریافت

 تخمیر کربوهیدرات ها (4) …………………………………..مشاهده و دریافت

 تخمیر کربوهیدرات ها (5) …………………………………..مشاهده و دریافت

      

 تذکر: قابل ذکر است منابع معرفی شده و دیگر منابع آموزشی اعم از کتب و فیلم های آموزشی را می توانید از کانال MicrobBook (کلیک کنید) به رایگان دریافت نمایید.  

دیدگاهتان را بنویسید