پکیج آموزش تحلیل الیوت در بازار سرمایه (2)
نوامبر 21, 2019کتاب مرجع کامل امواج الیوت در بازارهای سرمایه
فوریه 1, 2020درس میکروب شناسی 2 – دانشگاه الزهرا (س)
در این صفحه هر آنچه مربوط به درس میکروب شناسی 2 است را در اختیار علاقمندان به دانش میکروب شناسی قرار می دهم.
منبع درسی
منبع درسی ویرایش جدید کتاب مرجع کامل میکروب شناسی عمومی و هچنین اصول و مبانی میکروب شناسی- جلد 1 است.
قابل ذکر است این کتاب و دیگر تالیفات را می توانید در اکثر کتابفروشی های معتبر دانشگاهی تهیه نمایید ضمن اینکه از فروشگاه انلاین مای چارت شاپ نیز می توانید تهیه نمایید.
درس میکروب شناسی 2
مباحث جلسات :
سرفصل مطالب | تدریس | سایر |
انکلوزیون های باکتریایی
باکتری های غیرتیپیک تغذیه میکروبی جذب مواد غذایی و مسیرهای مربوطه عوامل محیطی موثر بر رشد 1 عوامل محیطی موثر بر رشد 2 کنترل رشد میکروبی (1): اصطلاحات و معیارها کنترل رشد میکروبی (2): حرارت کنترل رشد میکروبی (3): دیگر عوامل فیزیکی |
||
کنترل رشد میکروبی 4: عوامل شیمیایی | فایل تدریس | |
کنترل رشد میکروبی 5: گندزداهای مختلف و بررسی عملکرد | فایل تدریس | |
مقدمه ای بر متابولیسم | فایل تدریس | |
پتانسیل ردوکس و مباحث مربوطه |
فایل تدریس | |
متابولیسم 1: گلیکولیز |
فایل تدریس | |
متابولیسم 2: چرخه کربس |
فایل تدریس | |
متابولیسم 3 : زنجیره ETC | فایل تدریس | |
متابولیسم 4: تنفس بی هوازی و انواع آن | فایل تدریس | |
متابولیسم 5: چرخه گلی اکسالات | فایل ندریس | |
تخمیر و انواع آن | فایل تدریس | |
کاتابولیسم پلی ساکاریدها و دیگر ترکیبات | فایل تدریس | |
فتوسنتز در میکروارگانیسم ها | فایل تدریس | |
بیوسنتز پلی ساکاریدها و قندها |
فایل تدریس | |
بیوسنتز پپتیدوگلیکان و لیپیدها |
فایل تدریس | |
بیوسنتز اسیدهای آمینه و پورین و پیریمیدین ها |
فایل تدریس | |
اسپورسازی و نحوه تنظیم ان | فایل تدریس | |
جزوات تکمیلی کلاس:
انکلوزیون های باکتریایی…………………….مشاهده و دریافت
باکتری های غیرتیپیک……………………….مشاهده و دریافت
طبقه بندی …………………………………..مشاهده و دریافت
مبحث تغذیه …………………………………مشاهده و دریافت
فاکتورهای موثر در رشد …………………..مشاهده و دریافت
مبحث کنترل رشد میکروبی ……………….مشاهده و دریافت
مبحث متابولیسم 1- تنفس ……………….مشاهده و دریافت
مبحث متابولیسم 2- تخمیر ……………….مشاهده و دریافت
مبحث ژنتیک میکروبی ……………………..مشاهده و دریافت
مباحث میان ترم پیاده شده توسط دانشجویان ……………….مشاهده و دریافت
منبع درسی:
- Brock Biology of Microorganisms
- Foundations in Microbiology (Kathleen Park Talaro)
تذکر: قابل ذکر است منابع معرفی شده و دیگر منابع آموزشی اعم از کتب و فیلم های آموزشی را می توانید از کانال MicrobBook (کلیک کنید) به رایگان دریافت نمایید.
کد شناسائی | M8 | Q2 | جمع کل (حقیقی) | P10 | Total | |||
.9913392006 | 0 | 0/61 | 0/61 | 0/00 | # | |||
.9913391001 | 6/22 | 1/46 | 7/68 | 8/44 | # | 17/11 | ||
.9913391002 | 3/67 | 0/55 | 4/22 | 9/06 | # | 14/28 | ||
.9913391003 | 5/02 | 1/06 | 6/08 | 5/63 | # | 12/70 | ||
.9913391034 | 3/67 | 1/00 | 4/67 | 6/88 | # | 12/55 | ||
.9913391004 | 7/39 | 1/11 | 8/50 | 5/63 | # | 15/13 | ||
.9913392003 | 5/73 | 1/17 | 6/90 | 4/06 | 10/96 | |||
.9913392004 | 3/5 | 0/89 | 4/39 | 5/63 | # | 11/01 | ||
.9813391008 | 4/67 | 0/83 | 5/50 | 0/00 | # | 6/50 | ||
.9913391035 | 3/73 | 0/34 | 4/07 | 4/06 | # | 9/13 | ||
.9913391006 | 6/09 | 1/61 | 7/70 | 9/69 | # | 18/39 | ||
.9813391015 | 4/13 | 0/89 | 5/02 | 8/44 | # | 14/46 | ||
.9913391008 | 2/73 | 0/89 | 3/62 | 0/00 | # | 4/62 | ||
.9913392007 | 4/23 | 0/55 | 4/78 | 5/00 | # | 10/78 | ||
.9913392008 | 7/47 | 1/00 | 8/47 | 6/25 | # | 15/72 | ||
.9913391009 | 5/67 | 0/83 | 6/50 | 8/44 | # | 15/94 | ||
.9913391010 | 6/85 | 0/94 | 7/79 | 7/19 | # | 15/98 | ||
.9913391036 | 7/52 | 1/50 | 9/02 | 8/44 | # | 18/46 | ||
.9913391011 | 3/72 | 0/00 | 3/72 | 5/63 | # | 10/35 | ||
.9813391049 | 4/92 | 1/06 | 5/98 | 8/75 | # | 15/73 | ||
.9913391014 | 4 | 0/50 | 4/50 | 4/06 | # | 9/57 | ||
.9913391015 | 3/22 | 1/11 | 4/33 | 7/19 | # | 12/52 | ||
.9913391017 | 4/53 | 1/46 | 5/99 | 9/06 | # | 16/05 | ||
.9913391018 | 6/97 | 1/83 | 8/80 | 8/75 | # | 18/55 | ||
.9913392012 | 1/9 | 0/00 | 1/90 | 4/69 | # | 7/59 | ||
.9813391033 | 2/4 | 0/50 | 2/90 | 2/81 | # | 6/72 | ||
.9913391020 | 8 | 1/66 | 9/66 | 9/38 | # | 20/00 | ||
.9913391021 | 4/99 | 1/34 | 6/33 | 7/81 | # | 15/14 | ||
.9913391022 | 4/87 | 1/17 | 6/04 | 6/88 | # | 13/91 | ||
.9913391023 | 3/52 | 0/89 | 4/41 | 6/25 | 10/66 | |||
.9913392013 | 4/99 | 1/45 | 6/44 | 5/94 | # | 13/38 | ||
.9913391025 | 5/95 | 0/94 | 6/89 | 5/94 | # | 13/83 | ||
.9913392015 | 4/27 | 0/83 | 5/10 | 6/88 | # | 12/98 | ||
.9813391041 | 2/8 | 0/66 | 3/46 | 3/44 | # | 7/90 | ||
.9913391028 | 3/45 | 0/34 | 3/79 | 5/94 | # | 10/72 | ||
.9913391029 | 6/59 | 1/66 | 8/25 | 8/44 | # | 17/69 | ||
.9913391030 | 6/73 | 0/00 | 6/73 | 7/81 | # | 15/54 | ||
.9913391031 | 2/73 | 0/00 | 2/73 | 6/88 | # | 10/61 | ||
.9913391032 | 6/32 | 1/18 | 7/50 | 7/19 | # | 15/69 | ||
.9913391033 | 4/07 | 0/94 | 5/01 | 4/69 | # | 10/70 | ||
.9813391046 | 3/5 | 0/66 | 4/16 | 6/25 | # | 11/41 |