درس میکروب شناسی 2 – دانشگاه الزهرا (س)

پکیج آموزش تحلیل الیوت در بازار سرمایه-2 (کامل و پیشرفته)
پکیج آموزش تحلیل الیوت در بازار سرمایه (2)
نوامبر 21, 2019
کتاب مرجع کامل امواج الیوت
کتاب مرجع کامل امواج الیوت در بازارهای سرمایه
فوریه 1, 2020
پکیج آموزش تحلیل الیوت در بازار سرمایه-2 (کامل و پیشرفته)
پکیج آموزش تحلیل الیوت در بازار سرمایه (2)
نوامبر 21, 2019
کتاب مرجع کامل امواج الیوت
کتاب مرجع کامل امواج الیوت در بازارهای سرمایه
فوریه 1, 2020

درس میکروب شناسی 2 – دانشگاه الزهرا (س)

درس و آزمایشگاه میکروب شناسی 2

درس و آزمایشگاه میکروب شناسی 2

در این صفحه هر آنچه مربوط به درس میکروب شناسی 2 است را در اختیار علاقمندان به دانش میکروب شناسی قرار می دهم.

منبع درسی

منبع درسی ویرایش جدید کتاب مرجع کامل میکروب شناسی عمومی و هچنین اصول و مبانی میکروب شناسی- جلد 1  است.

قابل ذکر است این کتاب و دیگر تالیفات را می توانید در اکثر کتابفروشی های معتبر دانشگاهی تهیه نمایید ضمن اینکه از فروشگاه انلاین مای چارت شاپ نیز می توانید تهیه نمایید.

 

درس میکروب شناسی 2
 مباحث جلسات :
سرفصل مطالب تدریس سایر
انکلوزیون های باکتریایی

باکتری های غیرتیپیک

تغذیه میکروبی

جذب مواد غذایی و مسیرهای مربوطه

عوامل محیطی موثر بر رشد 1

عوامل محیطی موثر بر رشد 2

کنترل رشد میکروبی (1): اصطلاحات و معیارها

کنترل رشد میکروبی (2): حرارت

کنترل رشد میکروبی (3): دیگر عوامل فیزیکی

کنترل رشد میکروبی 4: عوامل شیمیایی فایل تدریس
کنترل رشد میکروبی 5: گندزداهای مختلف و بررسی عملکرد فایل تدریس
مقدمه ای بر متابولیسم    فایل تدریس
پتانسیل ردوکس و مباحث مربوطه
فایل تدریس
متابولیسم 1: گلیکولیز
فایل تدریس
متابولیسم 2: چرخه کربس
فایل تدریس
متابولیسم 3 : زنجیره ETC فایل تدریس
متابولیسم 4: تنفس بی هوازی و انواع آن فایل تدریس
متابولیسم 5: چرخه گلی اکسالات فایل ندریس
تخمیر و انواع آن فایل تدریس
کاتابولیسم پلی ساکاریدها و دیگر ترکیبات فایل تدریس
فتوسنتز در میکروارگانیسم ها فایل تدریس
بیوسنتز پلی ساکاریدها و قندها
فایل تدریس
بیوسنتز پپتیدوگلیکان و لیپیدها
فایل تدریس
بیوسنتز اسیدهای آمینه و پورین و پیریمیدین ها
فایل تدریس
اسپورسازی و نحوه تنظیم ان فایل تدریس
 
 
 

 

جزوات تکمیلی کلاس:

انکلوزیون های باکتریایی…………………….مشاهده و دریافت

باکتری های غیرتیپیک……………………….مشاهده و دریافت

طبقه بندی …………………………………..مشاهده و دریافت

مبحث تغذیه …………………………………مشاهده و دریافت

 فاکتورهای موثر در رشد …………………..مشاهده و دریافت

مبحث کنترل رشد میکروبی ……………….مشاهده و دریافت

مبحث متابولیسم 1- تنفس ……………….مشاهده و دریافت

مبحث متابولیسم 2- تخمیر ……………….مشاهده و دریافت

مبحث ژنتیک میکروبی ……………………..مشاهده و دریافت

مباحث میان ترم پیاده شده توسط دانشجویان ……………….مشاهده و دریافت

منبع درسی:

منبع 1 منبع 2
058825 - درس میکروب شناسی 2 - دانشگاه الزهرا (س) Microb  190x300 - درس میکروب شناسی 2 - دانشگاه الزهرا (س)

 

تذکر: قابل ذکر است منابع معرفی شده و دیگر منابع آموزشی اعم از کتب و فیلم های آموزشی را می توانید از کانال MicrobBook (کلیک کنید) به رایگان دریافت نمایید.  

کد شناسائی M8 Q2 جمع کل (حقیقی) P10 Total
.9913392006 0 0/61 0/61 0/00 #
.9913391001 6/22 1/46 7/68 8/44 # 17/11
.9913391002 3/67 0/55 4/22 9/06 # 14/28
.9913391003 5/02 1/06 6/08 5/63 # 12/70
.9913391034 3/67 1/00 4/67 6/88 # 12/55
.9913391004 7/39 1/11 8/50 5/63 # 15/13
.9913392003 5/73 1/17 6/90 4/06 10/96
.9913392004 3/5 0/89 4/39 5/63 # 11/01
.9813391008 4/67 0/83 5/50 0/00 # 6/50
.9913391035 3/73 0/34 4/07 4/06 # 9/13
.9913391006 6/09 1/61 7/70 9/69 # 18/39
.9813391015 4/13 0/89 5/02 8/44 # 14/46
.9913391008 2/73 0/89 3/62 0/00 # 4/62
.9913392007 4/23 0/55 4/78 5/00 # 10/78
.9913392008 7/47 1/00 8/47 6/25 # 15/72
.9913391009 5/67 0/83 6/50 8/44 # 15/94
.9913391010 6/85 0/94 7/79 7/19 # 15/98
.9913391036 7/52 1/50 9/02 8/44 # 18/46
.9913391011 3/72 0/00 3/72 5/63 # 10/35
.9813391049 4/92 1/06 5/98 8/75 # 15/73
.9913391014 4 0/50 4/50 4/06 # 9/57
.9913391015 3/22 1/11 4/33 7/19 # 12/52
.9913391017 4/53 1/46 5/99 9/06 # 16/05
.9913391018 6/97 1/83 8/80 8/75 # 18/55
.9913392012 1/9 0/00 1/90 4/69 # 7/59
.9813391033 2/4 0/50 2/90 2/81 # 6/72
.9913391020 8 1/66 9/66 9/38 # 20/00
.9913391021 4/99 1/34 6/33 7/81 # 15/14
.9913391022 4/87 1/17 6/04 6/88 # 13/91
.9913391023 3/52 0/89 4/41 6/25 10/66
.9913392013 4/99 1/45 6/44 5/94 # 13/38
.9913391025 5/95 0/94 6/89 5/94 # 13/83
.9913392015 4/27 0/83 5/10 6/88 # 12/98
.9813391041 2/8 0/66 3/46 3/44 # 7/90
.9913391028 3/45 0/34 3/79 5/94 # 10/72
.9913391029 6/59 1/66 8/25 8/44 # 17/69
.9913391030 6/73 0/00 6/73 7/81 # 15/54
.9913391031 2/73 0/00 2/73 6/88 # 10/61
.9913391032 6/32 1/18 7/50 7/19 # 15/69
.9913391033 4/07 0/94 5/01 4/69 # 10/70
.9813391046 3/5 0/66 4/16 6/25 # 11/41

دیدگاهتان را بنویسید